Tule veneilykouluun ja nauti kesästä vesillä!


Uutena palveluna Buster Rent tarjoaa veneilykoulun vasta-alkajille Raision vuokrauspisteessään. Käytännönläheisen kurssimme tarkoituksena on innostaa ja rohkaista ihmisiä veneilyn pariin sekä opettaa turvallista veneen käsittelyä ja vesillä liikkumista.

Veneilykurssin tavoitteena on opettaa kurssilaiselle perusveneilytaitoja ja moottoriveneen käsittelyä kurssilla tehtävien harjoitusten sekä kurssilla tapahtuvan oman havainnoinnin avulla. Kurssilaisille jaetaan myös sähköinen ennakkomateriaali, joka toimii kurssin jälkeen kertaus- ja tukimateriaalina. Päivän mittaisen kurssin  pääpainopiste on veneen hallinnassa ja turvallisessa vesillä liikkumisessa, navigointia ja turvallista reittisuunnittelua unohtamatta. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet jatkaa veneilyharjoituksia omatoimisesti.

Kurssi soveltuu kaikille veneilystä kiinnostuneille, aiempaa veneilykokemusta ei tarvita. Kurssin kouluttajat ovat aktiivisia vesilläliikkujia, jotka ovat toimineet pitkään eri tehtävissä meripelastuksen ja meripartion parissa. Kurssille osallistujien alaikäraja on 15 vuotta. Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena, ryhmäkoko 3-5 henkilöä + ohjaaja.

Kurssipäivät ja kurssipaikka

Kaikki kurssit järjestetään Raisio Marinassa, osoitteessa Hahdenniementie 1, 21120 Raisio. Kokoontuminen Buster Rentin vuokrauspisteen eteen (toimistokontti). Koko päivän kurssit alkavat aamupäivällä klo 10 ja niiden kesto on 6-8 tuntia osallistujamäärästä riippuen. Kahden arki-illan kurssin aloitusaika on klo 17 ja kesto on 3-4 tuntia osallistujamäärästä riippuen. Kurssipäivän kestoon sisältyy myös evästauko.

Huom! Kurssien järjestäminen on valitettavasti toistaiseksi peruttu! 

Kurssin hinta ja sisältö

Kurssin hinta on 259 euroa ja siihen sisältyy ohjattu harjoittelu pienryhmässä, ennakkoon jaettava sähköinen kurssimateriaali sekä eväspaketti. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdolliset peruutukset tai kurssipäivän vaihtaminen tulee tehdä viimeistään kolme (3) vuorokautta ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu veneilykouluun täyttämällä ilmoittautumislomake

Lisätietoja kurssista:

sähköpostilla info@buster-rent.fi tai

puhelimitse 0207 691 270

Tiedustele myös mahdollisuuksista järjestää kurssi omalle perheelle tai porukalle.