Vaivatonta ja nopeaa venevuokrausta

Buster Rentillä on vuokrauspisteet Raisiossa.  Trailerilla missä vain.

Vuokraveneissämme on kattava ja laadukas perusvarustus sekä pelastusliivit kaikille matkustajille. Lapsille on luonnollisesti omat pelastusliivit. Riittää siis, että saavut paikalle ja sinulla on perusveneilytaidot. Tutustu venemalleihimme

Veneisiimme on saatavilla myös seuraavat lisävarusteet:

  • Vesihiihtovarusteet
  • Wakeboarding-varusteet
  • Keulamoottori Minn Kota kalastajille (vain Buster X)
  • Veneen perässä vedettävä vetorengas

Varusteet voi valita venekohtaisesti venevarauksen yhteydessä. Huomio, että saatavilla olevat varusteet vaihtelevat venemallin ja veneen moottoritehon mukaan.

Vuokravene siellä missä haluat

Voit vuokrata veneen toimipisteestämme tai toimitettuna haluamaasi paikkaan. Vuokrauspisteissämme veneet ovat aina lähtövalmiina laiturissamme. Vuokraveneen voi myös noutaa veneen omalla autolla toimipisteestämme ja viedä sen haluamaasi paikkaan. Voimme myös toimittaa veneen haluamaasi paikkaan ja tarvittaessa myös laskea sen valmiiksi veneen kohteessa. Kaikki veneemme ovat luonnollisesti katsastettu vuokrauskäyttöön.

Asiakkaidemme hyvinvointi ja viihtyminen ovat Buster Rentillä avainasemassa

 

Kaikki vuokraveneemme siivotaan aina vuokrausten välissä. Tämänhetkisessä tilanteessa veneiden sisätilojen pintojen puhdistamiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikki pinnat, johon ihmiset koskevat usein, kuten ratti, navigointilaite, kaukohallintalaite, istuimet, ovien ja luukkujen salvat ja kahvat puhdistetaan erityisen huolellisesti. Myös pelastusliivit ja veneiden köydet puhdistetaan. Näillä toimilla varmistetaan, että asiakkaamme voivat turvallisin mielin lähteä viettämään virkistävää päivää vesillä.

Kaikissa oloissa työntekijämme työskentelevät ainoastaan terveinä, sillä meille työntekijöiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää. Oli sairastumisen syy mikä tahansa, kannustamme työntekijöitämme jäämään sairaana kotiin, jotta sairaus ei leviä työtovereihin tai asiakkaisiin.

Tervetuloa nauttimaan veneilystä!